Busier...

Assalamualaikum....
Bismillahirahmanirahim.....
Sekali lagi kta bersua...!! Hehe... Exicited gila bila ada masa yg terluang dan terlentang bgini utk menulis post yg baru utk blog nie... Actually hari2 mmg ella tatap jew blog ni,depan pc ja trus tapi busy nak mengupdat ataupun mencantikkan lagi blog ella ni... Hihihih....
Adalah sedikit perubahan pada blog ella ni.. Cantik tak,suka tak..?? Not bad lah korang katakan x..
Header okay jew,sbb pic ella.. Yg lain2 ella blm trlalu prof nak kemas kinikan.. Tapi akan di cuba nanti... Alamak! Ella dah nak balik ahad ni tau,mcm mana nak update blog ni trus? Kalau smpai tawau nanti ada laptop kakak je... Tak nak pijam selalu.. So dlm jangka masa panjang yg lama lah baru blh mengupdate kan blog ni lagi....
Huhuuu... Sedih sesangat.. Tp,pape pun... Thanx to Lyssa Faizureen.. Kelat sikit nak sebut nama dia ni,trlalu unik dah tu... Hehe.. Dia lah teacher tutorial yg paling da best kat dlm blog sepanjang zaman ni... Senang jew nak faham,n blh d katakan everyday ella jenguk blog dia hnya gara2
mahu belajar tutorial.. Dia ni bgs orgnya,tak kedekut ilmu n smart..
1day bila ella ada duit ella beli laptop sendiri dan akan slalu mencantikkan blog ella supaya
blogger2 yg lain nak singgah dan baca ke blog ella nie... Hehehe...
Ella bukannya nak fans ataupun attention dr sesiapa,ella just
nak kan friends yg suka baca blog ella ni.. Tu jew,xda maknanya nak minat2.. Ella pun bukannya
artis ataupun secantik artis...
Hanya seorang insan yg meminati dunia penulisan
dan meluah kan minatnya d dalam bog ini... Agar org lain dpt brkongsi pa yg ella ada
dan berkongsi pa yg org lain ada... Hihihi... Okay2,tak nak panjang2... Lain kali update lagi
blog ella ni.. Bye,bye cemua...



xoxo reader,
ella..

Kalau Dah Baca,Sila Lah Like ^.^

1 +++ nak komen !:

  1. Salam buat semua stylo ladies di sini! :)

    Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
    Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    BalasPadam

sila2 lah komen ek..
sudi2 lah,kerana dirimu...begitu berharga !! ^^

Di KuasaKan Oleh Rosemila Muhammad